Playstation 3

Mario Sports Mix: verbeter je skills in vier sporten

Mario is van alle markten thuis. Platform games, sportieve avonturen, avonturen op exotische locaties, de Italiaanse loodgieter draait er zijn pomptang niet voor om. Via Martio Sports Mix kunnen spelers in de huid van de roodkleurige Mario kruipen om vier verschillende sporten te beoefenen.

Alles is natuurlijk in de welbekende, vrolijke en snel te snappen Mario stijl uitgevoerd. Dat houdt de gameplay simpel en voor alle leeftijden geschikt. De vier gekozen sporten zijn ijshockey, trefbal, volleybal en basketbal. Qua gameplay zitten er slechts kleine verschillen in de sporten. Heb je dus bijvoorbeeld trefbal snel onder de knie, dan is de kans groot dat je ook in een mum van tijd uitblinkt in de drie andere sporten. Dat kan een voordeel zijn als het je ego streelt om de tegenstanders te kleineren, en een nadeel als je een grotere uitdaging zoekt.


Ook is er per sport één minigame ontwikkeld. In het geval van volleybal moeten bijvoorbeeld ballen in een strak ritme worden teruggespeeld, op de maat van een muziekstuk. Daarnaast is er een toernooi modus. Doorzetters worden beloond, want als je voor het eerst de cup van een bepaalde sport hebt gewonnen, dan ziet de route naar je tweede cup er anders uit. Opeens verschijnen er dan nieuwe paden in het toernooirooster. En de oplettende gamer zal nieuwe personages zien opduiken, waaronder een paar die thuishoren in de spellen Final Fantasy en Dragon Quest.

Als je een quick game kiest kan je vooraf de moeilijkheidsgraad selecteren. Ga je toernooien spelen, dan zal je door telkens te winnen vanzelf in de hogere regionen qua weerstand arriveren. De zwaarste stand is de Star Cup en in die modus is de tegenstand best pittig. Mario Sports Mix is begin 2011 gelanceerd en is geschikt voor 3 jaar en ouder.


©  www.muryogame.net
Alle rechten voorbehouden
| Bladeren site map