Playstation 3

Adidas MiCoach: zwetend met je Xbox je conditie verbeteren

De producent van sportartikelen Adidas heeft zijn naam verbonden aan de game MiCoach. Het spel is beschikbaar voor de Xbox van Microsoft. MiCoach is een interactief trainingsprogramma, waarmee spelers hun atletische vermogens kunnen stimuleren.

De gebruikers krijgen telkens feedback op hun gezweet en geploeter. Dan zal hij wel een miCoach hartslag bandje moeten dragen, die de benodigde informatie kan opsturen naar de Xbox Kinect. Diverse topatleten hebben hun naam en gezicht beschikbaar gesteld, zoals Dwight Howard, Kaká, Tyson Gay, Olympisch kampioen Jessica Ennis, Ana Ivanović en Eric Berry.

De oefeningen hebben banden met diverse sporten, waaronder rennen, tennis, voetbal, rugby, basketbal en atletiek. Je kiest uit wie jou begeleidt. Hou je van een ruige aanpak, dan is Jose Mourinho (coach van Real Madrid) de juiste beul voor je. Maak wel wat ruimte vrij in je huiskamer. Schuif de tafel en de bank opzij. Wil je echt alle onderdelen gebruiken, zorg dan ook dat er gewichten en een “stabilty ball” aanwezig is. Heb je die onderdelen niet in huis, dan klik je simpelweg op skip.

Voor iedereen zullen er oefeningen bij zitten waar hij helemaal los op wil gaan. Er zijn namelijk 400 verschillende work outs bedacht. Je kan er zoveel energie in stoppen als je wil. Elke dag een uur keihard zweten, of een paar avondjes per week een kwartier fitnessen. Het mag en kan allemaal. Heb je even genoeg van de fitness drills, dan kan je er meteen een sportieve mini game aan vastplakken. De controller van de Xbox hapert af en toe als je op de grond je oefeningen doet, maar dan ben je misschien toch al te moe om nog naar het scherm omhoog te kijken.

Deze game is eind juli in de Verenigde Staten gelanceerd. Via de site van Adidas (micoach.com) kan je instructiefilmpjes zien met onder meer voetballer Lionel Messi.


©  www.muryogame.net
Alle rechten voorbehouden
| Bladeren site map